Woning verhuren Amsterdam

Je bent eigenaar van een koophuis in Amsterdam en wil deze (tijdelijk) verhuren? Daar kun je dan wel wat hulp bij gebruiken. Er komt namelijk heel wat kijken bij een woning verhuren in Amsterdam. Ten eerste zijn er allemaal wettelijke regels waar je aan moet voldoen. Ten tweede kan het een behoorlijke uitdaging zijn om betrouwbare huurders te vinden. En dan moet je ook nog zorgen dat je huurcontracten goed in elkaar zitten. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Locaal Amsterdam helpt je graag met je woning verhuren in Amsterdam!

Over Locaal Amsterdam

Locaal Amsterdam wil Amsterdam bereikbaar houden voor de mensen die normaal gesproken tussen wal en schip vallen; de jonge, ondernemende professional. Dit doen we door vraag en aanbod met elkaar te verbinden. Maar we pakken het net even anders aan dan andere makelaars! Wij vinden namelijk dat makelen weer een persoonlijk karakter moet krijgen. Zeker in een stad als Amsterdam! Bij Locaal Amsterdam bemiddelen we vanuit de persoon, niet vanuit het vastgoed. En dat is een zeer succesvolle benadering gebleken. De gemiddelde doorlooptijd is bij ons 3 weken. Het vinden van een geschikte huurder hoeft dus niet lang te duren!

Verhuurpartner worden van Locaal Amsterdam

Locaal Amsterdam werkt samen met verschillende groepen verhuurpartners. Ben je als particulier in het bezit van een koopwoning in Amsterdam en wil je deze (tijdelijk) verhuren aan een betrouwbare huurpartij? Werk je bij een woningcorporatie op de afdeling commercieel vastgoed en wil je het woningaanbod beter zichtbaar maken bij de beoogde doelgroep? Of wil je graag beleggen in nieuwbouw of andere vastgoedprojecten en zoek je een partij die de voorselectie van kandidaten maakt? Locaal Amsterdam is je graag van dienst! Wij bemiddelen uitsluitend voor woningen met een kale huurprijs tussen de €1.000 en €1.600 per maand.

Losse diensten of totaalpakket

Wil je verhuurpartner worden van Locaal Amsterdam, dan bepaal je zelf wat je uit handen wil geven. Zo kun je ons inschakelen voor onder andere fotografie van je woning, huurprijsherziening, contractwijziging, het laten opstellen van een energielabel en/of de sleuteloverdracht. Je betaalt bij ons een vaste prijs per dienst. Zo weet je altijd waar je aan toe bent! Maar je kunt ook kiezen voor een totaalpakket, waarbij wij alles voor je regelen: van de woningopname tot aan het tekenen van het huurcontract. Voor een volledige bemiddeling betaal je een vaste prijs van €950,- ex BTW.

 • Afspraak maken

  Laat via onderstaand formulier je contactgegevens achter zodat we een afspraak met je in kunnen plannen.

 • Kennismaking

  Tijdens de kennismaking bespreken we o.a. huurprijs, opleverniveau, borg, verzekeringen, huurcontract en de dienstverlening

 • woningvideo

  Tijdens ons bezoek maken we dan ook vast een video van jouw woning.

 • WONING ONDER DE AANDACHT

  We sturen de video per e-mail door naar potentiële huurders in ons bestand

 • HUURVOORSTEL

  Geïnteresseerden maken een afspraak voor een bezichtiging. De huurder kan daarna een huurvoorstel doen.

 • WONING OPLEVERING

  Na acceptatie kan het contract worden opgemaakt. Na het tekenen van het contract en het voldoen van de 1e betaling vindt de oplevering van de woning plaats

De voordelen van locaal amsterdam

Professionele hulp bij je woning verhuren in Amsterdam

Totaalpakket of losse diensten afnemen

Vaste prijs per dienst, dus geen onverwachte kosten

Creatieve, persoonlijke & transparante werkwijze

Wil je je woning verhuren in Amsterdam? Locaal Amsterdam is je graag van dienst!

Contactformulier contactpagina