Verhuurmakelaar Amsterdam

Het vinden van een huurder die zorg draagt voor jouw koopwoning in Amsterdam is een behoorlijke uitdaging. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het verhuren van je koopwoning? Wij adviseren je graag. Wij beschikken over een uitgebreid huurdersbestand en verbinden Amsterdams vastgoed met ambitieuze young professionals.

Onze visie

Bij Locaal Amsterdam willen we Amsterdam bereikbaar houden voor starters. Momenteel is het zo dat jonge ondernemers, mensen met een modaal inkomen of met een maatschappelijk beroep (bijvoorbeeld in de zorg en het onderwijs) moeilijk aan een betaalbare woning kunnen komen. Wij willen het middensegment in stand houden zodat ook deze mensen in Amsterdam kunnen blijven wonen. Kies je voor Locaal Amsterdam, dan geef je onze stad iets terug: leefbaarheid en woonplezier. Wij hebben de afgelopen maanden huurders geplaatst die werkzaam zijn bij onder andere het VUmc, HVO Querido, het Leger des Heils, psychologen -en fysiopraktijken en de Vrije Academy in Amsterdam.

Verhuren via Locaal Amsterdam

Bij Locaal Amsterdam is de gemiddelde doorlooptijd van een woning 3 weken. Je kunt je woning doorgaans dus snel verhuren! Daarbij zijn wij de meest betaalbare verhuurmakelaar in Amsterdam. Waar de meeste makelaars een courtage rekenen van minimaal één maand huur voor een volledige bemiddeling, betaal je bij Locaal Amsterdam een vast tarief van €950,- voor een volledige bemiddeling. Het afnemen van een afzonderlijke dienst, bijvoorbeeld woningfotografie of het opstellen van een huurcontract, behoort ook tot de mogelijkheden. Ook hierbij hanteren wij een vaste prijs per dienst. De woningen worden onderverdeeld in drie huurcategorieën: €1.000 – €1.200, €1.200 – €1.400 en €1.400 – €1.600. (exclusief GWL) In welke categorie valt jouw woning?

Onze werkwijze

We maken eerst een afspraak voor een woningopname zodat we kennis met elkaar kunnen maken. Tijdens dit gesprek bespreken we o.a. huurprijs, opleverniveau, borg, verzekeringen, huurcontract en de dienstverlening van Locaal Amsterdam. We maken dan ook vast een video van jouw woning. Na akkoord over de samenwerking sturen we de video per e-mail door naar potentiële huurders in ons bestand. Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken voor een bezichtiging. De huurder kan dan daarna een huurvoorstel doen. Zodra jij deze hebt geaccepteerd kan het huurcontract worden opgemaakt. Dit gebeurd digitaal. Wij streven namelijk naar een paperless office. Na het tekenen van het contract en het voldoen van de eerste betaling kan de oplevering van de woning plaatsvinden.

 • Afspraak maken

  Laat via onderstaand formulier je contactgegevens achter zodat we een afspraak met je in kunnen plannen.

 • Kennismaking

  Tijdens de kennismaking bespreken we o.a. huurprijs, opleverniveau, borg, verzekeringen, huurcontract en de dienstverlening

 • woningvideo

  Tijdens ons bezoek maken we dan ook vast een video van jouw woning.

 • WONING ONDER DE AANDACHT

  We sturen de video per e-mail door naar potentiële huurders in ons bestand

 • HUURVOORSTEL

  Geïnteresseerden maken een afspraak voor een bezichtiging. De huurder kan daarna een huurvoorstel doen.

 • WONING OPLEVERING

  Na acceptatie kan het contract worden opgemaakt. Na het tekenen van het contract en het voldoen van de 1e betaling vindt de oplevering van de woning plaats

De voordelen van locaal amsterdam

Betrouwbare verhuurmakelaar Amsterdam

Vast, laag tarief voor een volledige bemiddeling

Snelle doorlooptijden

Sociale & persoonlijke benadering

Verhuurmakelaar Amsterdam inschakelen voor het verhuren van je woning?

Contactformulier contactpagina