Huurders van Locaal Amsterdam.

HOE WERKT HET?

 • 1. Inschrijven

  Via onderstaand formulier kun je je kosteloos inschrijven als huurder bij Locaal Amsterdam.

 • 2. Ontvang woningaanbod via onze mailing

  Via onze mailing blijf je op de hoogte van de woningen die vrij komen.

 • 3. Reageer op de mail indien je interesse hebt.

  Op basis van de video krijg je een eerste indruk. Interesse? Geef dit aan via de mail en plan een bezichtiging in.

 • 4. Doe een aanvraag

  Na de bezichtiging kun je een officiële aanvraag doen, Deze wordt doorgaans binnen 5 werkdagen beoordeeld.

 • 5. Oplevering woning

  Na een positieve beoordeling van de aanvraag zal het contract worden klaargezet. Deze kan dan digitaal getekend worden. Daarna wordt er een afspraak gemaakt voor een welkomstgesprek. Tijdens dit gesprek in de woning wordt de oplevering gedaan en ontvang je de sleutels.

 • 6. Review

  Omdat wij in ontwikkeling zijn horen wij graag hoe jij onze dienstverlening hebt ervaren. Wij zijn je dankbaar als je je mening via de mail wil delen of een review voor ons wil schrijven.

De huurder in beeld.

“Ik werk als docent op een basisschool en zoek een woning samen met mijn partner.”

verpleegkundige

Esmee werkt als verpleegkundige in Amsterdam en zoekt samen met haar partner een woning in Amsterdam Oost. Maximaal budget is €1.475,-

Esmee

Werkzaam als verpleegkundige.
docent

Sarah is docente in Amsterdam en zoekt samen met haar partner een woning in Amsterdam centrum met 2 slaapkamers. Maximale huurprijs €1.100,-

Sarah

Werkzaam als leerkracht basisonderwijs.
jeugdzorg-amsterdam

Kelly zoekt een woning in Amsterdam met een budget tot €1.000,- Gestoffeerd, 1 slaapkamer en voor minimaal 1 jaar beschikbaar.

Kelly

Werkzaam in de jeugdzorg.
fotograaf-amsterdam

Joost zoekt een woning in Amsterdam samen met een vriend en een huurprijs van €1.175,-. Het liefst in Amsterdam West en met 2 slaapkamers.

Joost

Werkzaam als freelance fotograaf.
Fysio

Anne zoekt een woning in Amsterdam met een budget tot €1.350,- Gestoffeerd, 1 slaapkamer en voor minimaal 1 jaar beschikbaar.

Anne

Werkzaam als fysiotherapeute.
HVO-Querido

Timothy zoekt een woning samen met zijn vriendin in Amsterdam binnen de ring met een huurprijs tot €1.200,-. Een slaapkamer, gestoffeerd en het liefst in Amsterdam Oost.

Timothy

Werkzaam als ambulant begeleider.

WIJ ZIJN ER VOOR STARTERS

Huurders die zich via Locaal melden zijn starters met ambitie. Jong en gedreven. Met liefde voor de stad en met een doel. Een starter is een persoon die voor het eerst naar een woning op zoek is. Iemand die voor het eerst een huur- of koopovereenkomst aangaat voor een zelfstandige woning en geen zelfstandige woning achterlaat.

VOORWAARDEN

Om kansen te bieden voor bovengenoemde doelgroep hanteren wij een aantal voorwaarden:

– Je bent aantoonbaar werkzaam in (de gemeente) Amsterdam.
– Minimale inkomenseis: €38.000,-
– Maximale inkomenseis: €65.000,-
– Ten minste éen van de twee volwassenen heeft een sleutelberoep. (harde eis).

 

WAT IS EEN SLEUTELBEROEP?

Om een stad als Amsterdam leefbaar te houden is het noodzakelijk om woonruimte beschikbaar te houden voor verschillende doelgroepen. Locaal Amsterdam richt zich op het middensegment en wijst haar woningen toe aan huurders met een middeninkomen. Een belangrijk focuspunt van ons is het beschikbaar stellen van woonruimte voor maatschappelijke beroepen en zelfstandig ondernemers. Mensen met een sleutelberoep zijn werkzaam bij bedrijven die uitsluitend als doelstelling hebben diensten te leveren of werkzaamheden te verrichten die zijn gericht op het maatschappelijk belang of werkzaam zijn bij overheidsinstellingen. Met voorrang voor zorg, onderwijs en veiligheid.

EXTRA OPMERKING

Wij zijn een zelfstandig bedrijf dat opereert vanuit haar missie woonruimte beschikbaar te houden voor een belangrijke doelgroep. Wij verlenen deze dienst kosteloos voor huurders, om hen een stap in de goede richting te geven. Wij streven er naar zo veel mogelijk starters verder te helpen; Echter geeft jouw inschrijving geen recht of garantie op woonruimte.

JA, IK SCHRIJF ME IN ALS HUURDER

Inschrijving Huurders

Inschrijving Huurders

Wat voor woonruimte laten jullie achter?*
Hoeveel uur werk je per week volgens je contract? (24 uur per week is het minimum)
Wat is je leeftijd?