Doelgroepbenadering middensegment.

Verhuring

VOLLEDIGE VERHUUR WONING MIDDENSEGMENT

 • 1. Woningopname

  Ter voorbereiding op de verhuur wordt er een woningopname gepland. Dit kan in verhuurde staat zijn, of wanneer de woning is gemuteerd en leeg is opgeleverd. Tijdens deze opname wordt de woning doorlopen en wordt een video gemaakt.

 • 2. VIDEO

  Tijdens de woningopname maken we een video van de woning. Deze video geeft een duidelijk beeld van de ruimte en creëert een eerste indruk. We sturen deze per email door naar de huurders uit ons bestand waarin we een match zien met het object. Huurders kunnen op basis van de video een afspraak maken voor een bezichtiging.

 • 3. HUURDER

  Locaal Amsterdam beschikt over een huurdersbestand van gedreven starters en verbindt deze met Amsterdams vastgoed. Daarbij houden we rekening met de verhouding tussen huur en inkomen, functie en vestigingsplaats, voorrang voor bovengenoemde doelgroep en matchen we zorgvuldig woonsituaties met specificaties van de woning.

 • 4. Huurcontract

  Deze kan door Locaal Amsterdam worden opgesteld of worden uitgevoerd volgens de systemen en werkwijze vanuit de corporatie. In dit laatste geval leveren wij de documentatie aan van de kandidaat-huurder ter beoordeling van de aanvraag.

 • 5. Welkom

  Na het tekenen van het contract en het voldoen van de eerste betaling (waarborgsom en eerste maand huur) zullen de sleutels worden overhandigd aan de huurders. Dit is tevens een inspectiemoment waarbij meterstanden worden genoteerd en de opleverstaat wordt nagelopen.

LOCAAL AMSTERDAM ALS SAMENWERKINGSPARTNER?

Neem contact op via onderstaand contactformulier.

Contactformulier contactpagina